Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Palmberg behaalt Level 3

,

Palmberg behaalt Level 3

Delen

Palmberg heeft Level 3 behaald. Dit is volgens de woordvoerder van de Duitse projectmeubelfabrikant het hoogste certificeringsniveau op het gebied van milieu en duurzaamheid.

“Als men over aantoonbare MVO-, milieu- en duurzaamheidsaspecten praat en niet sec over marketingduurzaamheid voor de bühne, dan sta je transparant, eerlijk en oprecht in de markt en samenleving. En daar zijn wij bij Palmberg bijzonder trots op”, aldus de woordvoerder.

De Level-certificering bestaat uit drie niveaus, waarvan Level 3 het hoogste is. “De Level-certificering geldt vanaf grondstof tot en met uitlevering”, aldus Palmberg. “Ook met deze Level-certificeringen hebben wij als Palmberg veel te bieden als organisatie richting de markt.”

Het nieuw behaalde certificaat is van toepassing op alle werkpleksystemen, kastensystemen, conferentiesystemen, ladeblokken en apothekerskasten van Palmberg als ook de Kit-communicatiebruggen van de Duitse fabrikant.

https://palmberg.de/nl/duurzaamheid/nachhaltigkeit

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie