Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Veilig landen met Vitra

, ,

Veilig landen met Vitra

Delen

Nee, dit bericht gaat niet over het weer gebruikmaken van veelvuldig door overheden ondersteunde vliegmaatschappijen. Het gaat over de terugkeer naar het kantoor. Onder de titel ‘A safe landing in a new office reality’ heeft Vitra een e-paper opgesteld, vol met tips.

“Het aantal mensen dat lijdt aan COVID-19 in Europa blijft dalen”, aldus een woordvoerder van de fabrikant van designmeubilair. “Per land wordt de regelgeving versoepeld, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor een nieuwe normaliteit. Bedrijven en ontwerpers werken nu aan oplossingen voor een veilige en productieve terugkeer naar de werkplek. Als er één ding is dat we hebben geleerd van deze crisis, dan is het wel dat onze realiteit snel en schijnbaar uit het niets kan veranderen. Bij Vitra hebben we onze eigen werkplekken altijd gebruikt als een veld om te experimenteren en te leren. In ons nieuwste e-paper delen we de eerste bevindingen van onze eigen terugkeer naar een ‘nieuw normaal’.”

Het e-paper is hier te downloaden.

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie