Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > VEPA: ‘Kies voor Nederlands fabricaat’

VEPA: ‘Kies voor Nederlands fabricaat’

Delen

Een opmerkelijke oproep van projectmeubelfabrikant VEPA. Het bedrijf uit Hoogeveen roept de projectinterieurbranche op de Nederlandse economie te steunen door zo veel mogelijk voor producten van Nederlands fabricaat te kiezen.

“Net zoals jij zijn we alweer druk bezig met de toekomst”, aldus een woordvoerder van het bedrijf in een toelichting. “Zoals eerder gezegd zijn we de afgelopen periode op volle kracht doorgegaan. Nieuwe producten liggen op de plank, bijna klaar voor lancering. Onze succesvolle Felt-stoel krijgt gezinsuitbreiding. De jongste telg is in de maak: Felt Fine. Binnenkort meer.”

“Tegelijk hebben we wel te dealen met de gevolgen van de coronacrisis. Net zoals bij jou is ook bij ons de reguliere omzet wat teruggelopen. Dat is begrijpelijk, we zijn immers afhankelijk van elkaar. Maar we kunnen elkaar wellicht toch een beetje helpen, een beetje veel zelfs!”

“In sneltreinvaart nieuwe producten ontwikkelen. Ook dat brengt een crisis met zich mee: kansen zien en ze benutten. Zo maakten wij extra omzet met nieuwe producten die we een aantal maanden geleden nog niet hadden kunnen bedenken. Inmiddels zijn dan ook tientallen wand- en afscheidingsoplossingen voor de anderhalvemetereconomie opgenomen in ons assortiment.”

“Ook sámen kunnen we nieuwe wegen bewandelen. Co-creatie noemen we dat: samen met klanten en adviseurs brengen we al onze kennis bijeen met één centraal doel: het maken van een klantspecifieke oplossing.”

www.vepa.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie