, ,

Gekleurd scherm

Delen

De ontwerpers van Van Eijk & Van der Lubbe hebben met het oog op het reduceren van het besmettingsgevaar in het kantoor een speciaal gekleurd scherm ontworpen. De oplossing voor Lensvelt is geïnspireerd op Alice in Wonderland.

Het product is ‘Through the looking glass’ gedoopt. “Covid-19 noodzaakt ons allen de geldende normen in de werkomgeving te bevragen”, aldus een woordvoerder. “Online bijeenkomsten, sociale afstand thuis én op kantoor, het dwingt ons een kijkje te nemen in de toekomst van de nieuwe manier van werken.”

Van Eijk & Van der Lubbe is gespecialiseerd in het ontwerpen van innovatieve oplossingen. “We tekenden regelmatig interieurs voor bedrijven met 25 tot 500 werkplekken. We weten hoe een werkplek functioneert en hoe deze gebruikt wordt. We geloven in een functionele werkplek. Alles moet kloppen. Maar we houden ook van een twist.”

In de periode van Covid-19 zijn volgens de woordvoerder vele ad-hoc oplossingen voorbij gekomen die inspringen op de huidige en toekomstige situatie in de kantooromgeving. “Dit levert veel onprettige werkplekken op. Hard en klinisch. En identiek aan elkaar. Voor producent Lensvelt  ontwierpen wij ‘Through the looking glass’. Door met kleur en gelaagdheid te spelen hebben we een hygiënische werkplek ontworpen, die niet enkel functioneel is, maar een prettige toevoeging binnen de bestaande kantooromgeving. Meubilair met een ziel.”

www.vevdl.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie