Home > Branche > Onderzoek > ‘Stay connected’ met Euro FM

,

‘Stay connected’ met Euro FM

Delen

We raken met z’n allen steeds bedrevener in het online uitwisselen van kennis. Ook bij de Europese branche-organisatie Euro FM grijpt men de digitale mogelijkheden volop aan. Vandaag en morgen (3 en 4 juni) houdt de organisatie een ‘Research Symposium’. Op 18 juni volgt een ‘Students’ Festival’ en op 25 juni een ‘FM Online Business Summit’.

De bijeenkomsten vinden plaats onder de titel ‘Stay Connected’. Ze worden gehouden ter voorlopige vervanging van de jaarlijkse European Facility Management International Conference (EFMIC) in Barcelona, die afgelopen maand gehouden zou worden. Overigens staat de conferentie voor later dit jaar alsnog op de rol. Als alles naar wens verloopt, kan de internationale FM-wereld elkaar van 28 tot 30 oktober weer ‘gewoon’ in levende lijve ontmoeten.

Voorlopig moeten we het echter doen met de virtuele variant van kennisuitwisseling. En ook op die manier is er wel degelijk veel te halen voor iedereen die geïnteresseerd is in facility management. Gedurende het Research Symposium van vandaag en morgen is er bijvoorbeeld aandacht voor tal van relevante onderwerpen, zoals circulariteit, technologie, gezondheid en de ‘human touch’. De Nederlandse inbreng is fors, met onder meer Theo van der Voordt (TU Delft/CfPB) als moderator van een sessie, Hester van Sprang als spreekster en Tuuli Jylhä (weliswaar niet Nederlands, maar wel verbonden aan de TU Delft) als congres-voorzitster.

Deelname is kostenloos voor leden van Euro FM. Niet leden betalen 40 euro per dag en 100 euro voor 2 dagen.

www.eurofm.org

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie