Home > Branche > Nieuws > ‘Innovatie-challenge’ voor ‘anderhalvemetereconomie’

,

‘Innovatie-challenge’ voor ‘anderhalvemetereconomie’

Delen

Hoe gaan we leven en werken na de ‘intelligente lockdown’? Om de beste ideeën boven tafel te krijgen en die te delen met andere ondernemers, organiseren Van Spaendonck, MKB-Nederland en VNO-NCW en partners Nationale-Nederlanden en MKB Servicedesk de ‘1,5 meter innovatie challenge’.

“Het gaat dan om slimme, concrete ideeën en oplossingen die snel ten uitvoer kunnen worden gebracht en betrekking hebben op afstand houden, hygiëne, inzet van personeel, beschermingsmaatregelen of gedragsbeïnvloeding van klanten en of medewerkers”, aldus een woordvoerder. Het beste idee wordt beloond met een bedrag van 7.500 euro.

Ondernemers kunnen hun oplossingen tot 3 juli 2020 eenvoudig insturen via de website van deze competitie. “Vervolgens zal de jury medio juli een top 3 kiezen uit de inzendingen. De beste oplossingen worden onder de aandacht gebracht via sociale media en ondernemersplatformen.”

https://starthubs.co/van_spaendonck/anderhalve-meter-economie/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand