Home > Productnieuws > Verlichting > Conrad breidt assortiment uit

Conrad breidt assortiment uit

Delen

Conrad breidt het assortiment van de Duitse LED-leverancier Ledvance uit met de sensor-gestuurde lamp Surface Circular. “Hierdoor wordt ook het aanbod voor professionele gebouwentechniek uitgebreid”, meldt het bedrijf.

“In tijden van stijgende energiekosten en vanwege milieuredenen is het noodzakelijk om het energieverbruik van verlichting in de particuliere en openbare sector te verminderen. LED’s zijn hier perfect voor geschikt, mits ze voldoen aan de eisen voor lichtsfeer, design en comfort”, aldus Bettina Junge, productmanager bij Conrad. “Met de sensor-gestuurde Surface Circular van Ledvance breiden wij ons aanbod uit met een aanvullende, professionele en hoogwaardige oplossing in de gebouwentechniek van een internationaal opererende Duitse leverancier.”


Het hart van de nieuwe Surface Circular-lampen is de geavanceerde sensor-technologie binnenin, die volgens het bedrijf een nog meer individuele instelling voor bewegingsherkenning (detectiebereik tot 8 meter en 110 graden), schemerschakeling dan wel daglichtdetectie (drempelwaarde: 25 lux) of tijdsduur (5 seconden tot 10 minuten) mogelijk maakt.

De Surface Circular is te gebruiken als plafond- of wandlamp en biedt volgens het bedrijf een hoge lichtopbrengst van maximaal 80 lumen per Watt, een lichtstroom van maximaal 1920 lumen en een stralingshoek van 120 graden. “Daardoor is hij geschikt als vervanger voor traditionele oppervlakteverlichting. In vergelijking met gewone, compacte fluorescentielampen kan het energieverbruik tot wel 55 procent worden verminderd.”

“Het hoogwaardige, sobere design en het warmwitte kleurenaanbod van 3.000 of 4.000 Kelvin maken het gebruik voor binnenruimtes van alle soorten mogelijk – van kantoren en winkels tot trappenhuizen en ontvangstruimtes. De vereiste robuustheid voor flexibel gebruik blijkt uit de spatwaterbeschermingsklasse IP44 en de stootvastheidsklasse IK03.”

https://www.conrad.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie