Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Whitepaper van Lande over ‘resetting’

,

Whitepaper van Lande over ‘resetting’

Delen

Ieder kiest zo zijn eigen woorden om de nieuw ontstane situatie op de werkvloer mee aan te duiden. In plaats van het al wat sleets klinkende ‘anderhalvemeterkantoor’ en ‘het nieuwe normaal’ kiest Lande voor ‘resetting’. De meubelfabrikant heeft er een whitepaper over gepubliceerd.

“Dit is de tijd van resetten – ook op de werkvloer, een ontmoetingsplek bij uitstek”, aldus een woordvoerder. “Hoe breng je mensen weer samen, maar wel op veilige afstand? Hoe zorg je voor een uitnodigende werkomgeving, waar mensen elkaar vinden als vanouds, waar de creativiteit spontaan opborrelt en iedereen zich comfortabel voelt? Wij barsten van de ideeën.”

Die ideeën staan nu opgetekend in een document, dat hier te downloaden is. “In dit whitepaper delen we een aantal inspiratiesettings voor het creëren van een veilige ontvangstruimte en thuiswerkplek. En dit is nog maar het begin.”

Binnenkort volgen volgens Lande ‘meer Re-settings om jou te inspireren bij het inrichten van het nieuwe normaal’. Daarbij zal het volgens de woordvoerder gaan om het optimaal faciliteren van bijvoorbeeld presentaties, concentratie, discussies, ontmoetingen, brainstorms, ontspanning en werk.

“Om je te helpen bij de inrichting van deze ruimtes staan we voor je klaar. Met een brede collectie meubilair met ontelbare afwerkingsmogelijkheden, alles volledig duurzaam en in eigen huis ontwikkeld. Daag ons gerust uit, wij zien overal mogelijkheden en denken graag met je mee.”

www.lande.eu

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie