Home > Productnieuws > Vloer, Wand & Plafond > Nudgende tapijtmatten

Nudgende tapijtmatten

Delen

Alle mogelijkheden worden aangegrepen om werknemers in het postcorona-kantoor te overtuigen van het belang afstand van elkaar te houden. Ook matten kunnen daarbij behulpzaam zijn, stelt men bij Emco.

“De 1,5 meter-samenleving is voor de lange termijn; zo ook de Emco duurzame 1,5 meter-tapijtmatten”, aldus het bedrijf. “Emco levert voor zowel binnen- als buitentoepassingen een groot assortiment tapijtmatten. Door een hoge mate van vuil- en vochtopname dragen de matten tevens bij aan een schone en droge werkomgeving. Uw ontwerp, logo en/of tekst kunnen in het ontwerp worden meegenomen. Uiteraard kunt u een beroep doen op onze ontwerpservice.”

www.emco-bau.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie