Home > Branche > Nieuws > Interieur verplaatst naar 2021

,

Interieur verplaatst naar 2021

Delen

Verrassend is het nauwelijks: ook de tweejaarlijkse beurs Interieur in Kortrijk is verplaatst naar volgend jaar. Het evenement wordt gehouden van 21 tot en met 25 oktober 2021. Plaats van handeling is de ‘vertrouwde’ Kortrijk Xpo.

“De impact van het coronavirus is te groot op ons evenement van meer dan 50.000 bezoekers”, aldus de organisatie in een toelichting. “Aangezien we ons bekende kwaliteitsniveau willen kunnen garanderen, hebben we besloten de beurs uit te stellen naar volgend jaar.”

Dit uitstel zal een blijvende invloed hebben op de beurs, zo maakt de woordvoerder bekend. Van nu af aan zal Interieur altijd in de oneven jaren plaatsvinden. Met andere woorden: het eerstvolgende evenement na 2021 wordt niet gehouden in 2022, maar in 2023.

www.interieur.be

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie