Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Wilkhahn breidt Timetable-collectie uit met schermen

Wilkhahn breidt Timetable-collectie uit met schermen

Delen

Bij Wilkhahn draait de creativiteit op volle toeren. Na onlangs een 3D-geprinte anti-besmettingsbril te hebben gepresenteerd (zie dit bericht), meldt de Duitse fabrikant nu ook een uitbreiding van de Timetable-collectie. De tafelserie kan nu worden uitgerust met modulaire schermen.


De smaakvolle Foldscreens zijn helemaal toegesneden op het ‘post-corona kantoor’. Niet alleen bieden ze bescherming, maar – minstens zo belangrijk – dankzij het modulaire karakter zijn ze uiterst flexibel. Bovendien hebben de schermen een belangrijke akoestische functionaliteit. En natuurlijk worden de schermen gefabriceerd van duurzame materialen.

www.wilkhahn.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie