Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Wilkhahn presenteert anti-coronabril

,

Wilkhahn presenteert anti-coronabril

Delen

De coronacrisis leidt tot de nodige creativiteit bij bedrijven in de interieurbranche. Naam het Duitse Wilkhahn. De gerenommeerde fabrikant van projectmeubilair verrast met een speciale anti-coronabril.

We willen binnenkort allemaal weer veilig naar het kantoor. Maar hoe? De oplossingen voor het ‘anderhalvemeterkantoor’ buitelen dezer dagen over elkaar heen. Een bijzondere oplossing komt van Wilkhahn. Designer Michael English ontwierp namens het bedrijf een ‘gezichtsmasker’, dat 3D-geprint wordt en medewerkers beschermt tegen besmetting.

“We hebben veel ervaring met 3D-geprinte producten”, aldus een woordvoerder van de fabrikant. “Al in 2016 presenteerden we wat dat betreft een wereldprimeur: de PrintStool One, ontworpen door Thorsten Franck.” Ook dit jaar zou Wilkhahn weer innovaties op dit gebied tonen, maar als gevolg van de coronacrisis is de presentatie van de laatste 3D-nieuwigheden voorlopig uitgesteld.

Het door Michael English ontworpen gezichtsmasker is niet geschikt voor medewerkers in de gezondheidszorg, benadrukt men bij Wilkhahn. Maar voor werkers op minder kritische plekken kan het product uitkomst bieden. Eén van de voordelen is dat de gebruiker probleemloos kan ademen. Bovendien wordt het masker gemaakt van recyclebare materialen.

Overigens worden bij Wilkhahn, dat natuurlijke een grote stofferingsafdeling heeft, momenteel ook volop ‘traditionele’ mondkapjes genaaid.


www.wilkhahn.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand