Home > Branche > Nieuws > Nieuw magazijn Estillon

,

Nieuw magazijn Estillon

Delen

Estillon heeft deze week officieel haar nieuwe magazijn in gebruik genomen. Dat meldt het bedrijf in een schrijven aan relaties.

“Door de voortdurende stijgende vraag naar de ondervloeren, profielen en gereedschappen van Estillon is het huidige magazijn in Uden alweer uit haar jasje gegroeid”, aldus een woordvoerder. “Reden om aan de overzijde van het huidige pand een nieuwe bedrijfshal te bouwen, een extra magazijn voor de voorraad van ondertapijten en ondervloeren.”

Vanuit Uden levert Estillon naar meer dan vijftig landen in Europa en het Midden-Oosten. “Een goede voorraad is dus erg belangrijk, vooral in deze tijd, zodat ook u uw leveringen op tijd ontvangt. Estillon heeft nu tevens extra ruimte gecreëerd voor de collectie van Interfloor-ondertapijten uit het Verenigd Koninkrijk. Hierover zal Estillon u te zijner tijd informeren.”

www.estillon.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie