Home > Branche > Nieuws > ‘Goed licht van belang, ook in het thuiskantoor’

,

‘Goed licht van belang, ook in het thuiskantoor’

Delen

De kans is vrij groot dat u momenteel thuiswerkt. Maar is het licht wel voldoende aan de spreekwoordelijke keukentafel? Bij Luctra wijst men op het belang van voldoende licht. En natuurlijk heeft men de producten om dit te bewerkstelligen.

“Omwille van de recente coronamaatregelen moeten velen van ons noodgedwongen thuiswerken of telewerken”, aldus een woordvoerder. “Wellicht ondervindt u zelf dat dit een invloed heeft op uw persoonlijk welzijn. Licht, temperatuur en geluid zijn thuis namelijk anders dan op kantoor en zijn belangrijk voor een productieve werksfeer. Wij focussen ons graag even op de verlichtingsmogelijkheden.”

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 60 procent van de werknemers de voorkeur geeft aan verlichtingssterktes boven 800 lux, aldus het bedrijf. “Met onze lampen kan de verlichting worden afgestemd op individuele behoeften. Zowel de lichtsterkte als de lichtkleur kan worden ingesteld of geprogrammeerd via een app.”


“In onze lampen die voorzien zijn van de Vitawork app kunt u enkele persoonlijk gegevens invoeren, zoals wanneer uw werkdag start, wat uw meest productieve uren zijn en dergelijke. De app berekend vervolgens uw persoonlijke lichtcurve en de lamp zal automatisch veranderen van lichtkleur en intensiteit gedurende de dag. Ondersteun dus uw werkdag met een bureaulamp die het natuurlijk verloop van daglicht nabootst en zorg daarmee voor een hogere productiviteit en welzijn.”

www.luctra.eu

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand