Home > Branche > Nieuws > BNA: ‘verleng noodpakket’

,

BNA: ‘verleng noodpakket’

Delen

In een brief aan Staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken en Klimaat en Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid pleit de BNA voor een verlenging van de noodmaatregelen van het kabinet en het stimuleren van bouwplannen. Anders kunnen architectenbureaus en de bouw na de zomer in de problemen komen als gevolg van de huidige coronacrisis.

In een brief verzoekt de BNA het volgende:

  • Maak het noodpakket ook geschikt voor ondernemingen die pas later de grote effecten ondervinden zoals architectenbureaus en andere zakelijke dienstverleners.
  • Bied perspectief aan de bouw als cruciale sector in de economie door investeringen in planvorming voor de bouw overeind houden en te stimuleren.

Samen met alle publieke en private belanghebbenden in de bouw heeft de BNA de verklaring ‘Samen doorbouwen aan Nederland’ opgesteld en ondertekend. “Want alleen samen met de overheid, opdrachtgevers, medewerkers en de hele bouwketen kunnen we de economische schade beperken en onze maatschappelijke en economische meerwaarde in de herstelperiode laten gelden. De architectenbranche neemt hiervoor verantwoordelijkheid en is graag deel van de oplossing.”

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand