Vitra Campus weer open

De lockdown wordt langzamerhand soepeler. Ook in Duitsland. Vitra maakt bekend dat daarom de campus in Weil am Rhein weer open is.

“Vanaf maandag 11 mei 2020 zijn de Vitra Campus en het Vitra Design Museum dagelijks van 12 tot 17 uur geopend voor bezoekers”, meldt de meubelfabrikant. “Dit geldt zowel voor de huidige tentoonstellingen van het Vitra Design Museum als voor de winkels in het museum, in het Vitra Schaudepot en in het VitraHaus. De restaurants, het VitraHaus Café en Depot Deli blijven vooralsnog gesloten. Vanaf 13 mei 2020 is het echter wel mogelijk om een selectie aan drankjes en snacks af te halen.”

Bij de heropening van de Vitra Campus heeft de veiligheid van de bezoekers en medewerkers topprioriteit, benadrukt de woordvoerder. “In overleg met een medisch ondersteunde taskforce zijn er uitgebreide veiligheids- en hygiëneconcepten geïmplementeerd, waarbij alle eisen en maatregelen van de overheid zijn nageleefd.”


Informatie over openingstijden, architectuurrondleidingen en andere zaken die verband houden met de geleidelijke heropening van de Vitra Campus en het Vitra Design Museum, evenals evenementen ter plaatse, wordt dagelijks op de website geactualiseerd.

www.vitra.com