Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Recyclebaar scherm van Dataflex

,

Recyclebaar scherm van Dataflex

Delen

Dataflex voegt zich bij de partijen die beogen de terugkeer naar het kantoor in zo goed mogelijke banen te leiden. Het bedrijf introduceert een speciaal recyclebaar scherm, bedoeld voor toepassing op de werkplek in het ‘anderhalvemeterkantoor’.

“Met ruim 38 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en bewerken van acryl-producten weten wij precies waar we op moeten letten”, meldt het bedrijf. “Dat is dan ook de reden waarom we van veel klanten verzoeken hebben gekregen voor een hygiënescherm van acryl. Hoewel er al veel van dit soort producten op de markt zijn, willen wij onze klanten toch een dergelijke oplossing bieden, met de kwaliteit die u van ons gewend bent maar dan nét even anders.”

Het nieuwe Addit hygiënescherm is dus in het Dataflex-assortiment opgenomen als antwoord op actuele behoefte in de markt. “Omdat niet te voorzien is hoe lang we nog moeten werken in omstandigheden met beperkt contact tussen collega’s, willen wij u graag de mogelijkheid bieden om het scherm te retourneren in ruil voor een voucher voor korting op uw volgende aankoop.” Zo houdt Dataflex ook in tijden van corona het eigen duurzaamheidsdenken hoog in het vaandel.

Het scherm is op voorraad en verkrijgbaar voor slechts 89,00 euro (adviesprijs). “Nadat u het product heeft geretourneerd aan Dataflex, ontvangt u een voucher voor een extra korting van 15,00 euro netto op uw volgende aankoop”, aldus de woordvoerder van Dataflex over de bijzondere actie.”Met ons Addit hygiënescherm hebben we een oplossing gecreëerd die u heel eenvoudig kunt toevoegen aan uw huidige opstelling. Een simpele en praktische oplossing voor problemen die zich voordoen bij het creëren van een veilige werkomgeving tijdens de coronaperiode.”

“Het hygiënescherm wordt gemonteerd achter uw monitor, zodat het op oog- en gezichtshoogte staat. Het scherm is transparant, zodat u het contact met uw collega’s niet verliest, terwijl u toch extra bescherming krijgt. Perfect voor opstellingen met één scherm of voor zit-sta-bureaus, waarbij het scherm omhoog of omlaag moet kunnen bewegen. En het kan ook nog worden gebruikt als memobord.”

www.dataflex-int.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand