Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Stoelen in tijden van corona

, ,

Stoelen in tijden van corona

Delen

Vitra presenteert een film over stoelen, die ons mogelijk even de ‘lockdown’ kan doen vergeten. “We zijn blij dat we ‘Chair Times’, een film die de veelzijdige wereld van de stoelen documenteert, gratis kunnen delen in deze bijzondere tijd”, aldus een woordvoerder van de fabrikant.


“‘Chair Times’ brengt een parcours in kaart door een oceaan van stoelen”, vervolgt de woordvoerder. “In het middelpunt staan 125 objecten uit de collectie van het Vitra Design Museum. Ze zijn gerangschikt op basis van hun productiejaar en illustreren de ontwikkeling van 1807 tot de allernieuwste ontwerpen, rechtstreeks vanaf de 3D-printer, en vormen zo een tijdlijn die tot het moderne zitmeubelontwerp gaat.”

De film duurt anderhalf uur en behandelt de achtergrond van de vele klassiekers van Vitra.

www.vitra.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie