Home > Branche > Hybride werken > Platform ‘Thuiswerken is topsport’

,

Platform ‘Thuiswerken is topsport’

Delen

Stichting NL Onderneemt Maatschappelijk! heeft in samenwerking met MKB-Nederland en VNO-NCW de website ‘thuiswerken is topsport’ ontwikkeld.

“Nu werknemers langere tijd zoveel mogelijk thuiswerken, is het belangrijk dat op een goede en gezonde manier doen”, aldus de initiatiefnemers. “Dit platform brengt handige informatie en bruikbare tips bij elkaar op één plek.”


“Dat doen we in samenwerking met onze experts op het gebied van bewegen, voeding, ontspannen en preventie. Ook organiseren we regelmatig online activiteiten waar iedereen vanuit huis aan kan meedoen, zoals workouts en spreekuren. Iedereen beleeft thuiswerken anders. Het kan voelen als topsport. Met alle fysieke en mentale uitdagingen en overwinningen die daarbij horen. Met dit platform helpen we jou als werkgever om voor je werknemers, én jezelf, de best mogelijke thuiswerktijd te realiseren.”

https://www.nlom.nl/project/thuiswerken-is-topsport

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie