Home > Branche > Nieuws > Onderhoudsconcept van Leoxx

,

Onderhoudsconcept van Leoxx

Delen

De vloer speelt een belangrijke rol bij de beleving van een ruimte. Maar hoe zorg je dat deze de mooie uitstraling die je samen met de interieurarchitect voor ogen had, behoudt? Als antwoord hierop komt Leoxx met XXtra Care, een periodiek onderhoudsconcept passend bij de vloer en haar functie.

“Een oplossing die niet alleen een positief effect heeft op de uitstraling van de vloer, maar ook levensduurverlengend en kostenbesparend werkt én daarnaast gunstig is voor de gezondheid van gebruikers en het milieu”, aldus de onderneming. Leoxx ontwikkelde XXtra Care in samenwerking met Duofort, dienstverlener in specialistisch onderhoud voor de zakelijke markt. “Door de krachten als vloerenexpert en als onderhoudsexpert te bundelen, is een gedegen en doordacht onderhoudsconcept samengesteld.”

Bij aanschaf van een vloer uit het assortiment van Leoxx heeft de klant de mogelijkheid om XXtra Care als aanvullende optie aan te vragen. In dat geval volgt een onderhoudsvoorstel op maat dat onder andere wordt afgestemd op het type vloer, het toepassingsgebied en de mate van gebruik. “Na installatie van de vloer wordt desgewenst een eenmalige onderhoudsinstructie op locatie gegeven voor de facilitair manager en reguliere schoonmaakdienst. Daarnaast wordt er een onderhoudscontract afgesloten voor professioneel periodiek onderhoud door Duofort.”

www.leoxx.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie