Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > IMM Cologne gaat (vooralsnog) door

, ,

IMM Cologne gaat (vooralsnog) door

Delen

We hebben u de afgelopen tijd bericht over tal van afgeblazen evenementen. Nu eens een andersoortig bericht: de Internationale Möbelmesse (IMM) in Keulen gaat wél door. Dat meldt de organisatie van het evenement.

De IMM staat op de rol voor 18 tot 24 januari 2021. Volgens de beursorganisatie is het (vooralsnog) mogelijk de beurs gewoon op de agenda te houden. Wel zullen er straks in januari tal van voorzorgsmaatregelen getroffen worden om exposanten en bezoekers te beschermen. De woordvoerder benadrukt dat de gezondheid van alle betrokkenen de hoogste prioriteit heeft.

Ook Heimtextil, een andere Duitse ‘januari-beurs’, geeft aan er voorlopig vanuit te gaan gewoon op de geplande datum te openen. “De volgende editie van Heimtextil, van 12 tot en met 15 January 2021 in Frankfurt am Main is zeer populair”, zegt een woordvoerder. “Meer dan 95 procent van de beursvloer is al volgeboekt.”

www.imm-cologne.com
https://heimtextil.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie