Home > Productnieuws > Verlichting > Anderhalve meter afstand dankzij LED-licht

Anderhalve meter afstand dankzij LED-licht

Delen

Tal van aanbieders komen met oplossingen voor het zogenoemde ‘anderhalvemetersamenleving’. Zo ook InventDesign. “Met de lichtoplossingen van InventDesign zorg je dat jouw klanten, gasten, bezoekers of collega’s veilig bij elkaar kunnen komen. En heb je de beste én de mooiste oplossing voor ‘social distancing’ te pakken.”, aldus een woordvoerder.

De LED-spots van InventDesign voor ‘social distancing’ projecteren de gewenste sociale afstand in lichtcirkels op de vloer. “Daarnaast heeft InventDesign ook Traffic Light Bars die, met rood of groen licht, aangeven welke looproutes open of gesloten zijn. Met deze twee lichtoplossingen maakt InventDesign afstand houden een stuk makkelijker. In winkels en sportscholen. In wachtruimtes en gangpaden. Bij kassa’s, incheckbalies en loketten. Kortom, overal waar veel mensen tegelijk in een gebouw of ruimte aanwezig zijn.”


“Geen lelijke of vuile bordjes, stickers of tape meer”, vervolgt de woordvoerder. “Wél heldere lichtcirkels op de grond, waarbij er tussen de middelpunten van de cirkels altijd minimaal 1,5 meter afstand zit. De projectiespots worden standaard geleverd in wit licht en kunnen desgewenst ook een logo in de cirkels projecteren.”


Ook biedt het bedrijf horizontale ‘bars’ voor boven een gangpad of tussendeur in rood of groen licht, die aangeven of je kan doorlopen. “De kleuren zijn via een schakelaar altijd direct te veranderen. De profielen zijn leverbaar met enkelzijdige of tweezijdige LED-verlichting en in lengtes van 1 of 1,5 meter.”

www.inventdesign.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand