Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Screens van BakkerElkhuizen

, ,

Screens van BakkerElkhuizen

Delen

BakkerElkhuizen voegt zich in de steeds langer wordende rij van bedrijven die oplossingen bieden voor het ‘anderhalvemeterkantoor’. De specialist in ergonomische werkplekoplossingen presenteert speciale ‘BE Safety Screens’.

“COVID19 heeft een blijvende invloed op onze kantooromgeving”, aldus een woordvoerder in een toelichting. “De norm van 1,5 meter vereist hygiëne, discipline, voldoende afstand en veiligheid. Veilig en beschermd werken met de computer wordt essentieel en BakkerElkhuizen ondersteunt u daarbij op een esthetische, hygiënische, betaalbare, duurzame en circulaire manier.”

De BE Safety Screens bestaan uit 100 procent gerecyclede grondstoffen en zijn volledig recyclebaar. “Als het ware circulair in het kwadraat. Naast hygiënische bescherming bieden BakkerElkhuizens duurzame en circulaire ‘BE Safety screens’ ook audiovisuele privacy door het gebruik van akoestisch materiaal gecombineerd met transparantie.”

De BE Safety Screens zijn onder meer uitgerust met een paneelborstel in het midden van het achterpaneel om ervoor te zorgen dat kabelmanagement – in de woorden van BakkerElkhuizen – een fluitje van een cent is. “De BE Safety Screens zijn eenvoudig uit te klappen en op het bureau te plaatsen”, vult de woordvoeder aan. “Een aantal klemmen (afhankelijk van het product) zorgen ervoor dat het BE Safety Screen op zijn plaats blijft.”

BE Safety Screens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. “Wij hebben standaard lichtgrijs en groen in ons assortiment. Voor andere kleuren werken wij graag met u samen.”

www.bakkerelkhuizen.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie