Home > Ontwerp > Ontwerp & Architectuur > Positief geluid van Centrum Hout

Positief geluid van Centrum Hout

Delen

Tuurlijk, de situatie is ernstig genoeg. Voor veel mensen valt er weinig te lachen. Toch is het belangrijk om niet helemaal bij de pakken neer te gaan zitten. Dan vindt men althans bij centrum Hout. de organisatie deelt ‘met veel plezier […] een positief geluid’.

Strekking van de boodschap: de huidige coronacrisis stelt ons in staat om een duurzaamheidsslag te maken door meer gebruik te gaan maken van… hout natuurlijk. In de woorden van Centrum Hout: “Bouwen zit in onze natuur.”

De organisatie heeft speciaal met het oog op deze positieve boodschap een filmpje opgenomen. “Want de dag van morgen biedt nieuwe kansen en mogelijkheden en vraagt meer dan ooit om een leefbare en duurzame wereld. Tijd dus voor een nieuwe en logische kijk op hoe we bouwen. Tijd dus voor bouwen met hout.”

https://www.houtnatuurlijkvannu.nl/video/bouwen-zit-in-onze-natuur/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand