Home > Branche > Nieuws > Luceplan-productie weer opgestart

,

Luceplan-productie weer opgestart

Delen

Er beginnen heel voorzichtig wat positieve berichten binnen te druppelen op het Inside Information- redactie(thuis)kantoor. Zo meldt Luceplan ons dat het de productie weer opstart.

Natuurlijk lag de Italiaanse verlichtingsfabrikant niet helemaal stil gedurende de afgelopen periode. Maar de coronacrisis stak ook bij dit bedrijf een behoorlijke spaak in het wiel. Er gloort echter designlicht aan het einde van de coronatunnel: de productie wordt weer opgestart.

Natuurlijk wel met inachtneming van allerlei veiligheidsvoorschriften, benadrukt de woordvoerder van het bedrijf. “Maar we zijn nu klaar om weer op de gebruikelijke manier te leveren”, besluit Luceplan de opwekkende mededeling.

www.luceplan.com 

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie