Home > Branche > Nieuws > Exertis voegt Barco toe aan portfolio

,

Exertis voegt Barco toe aan portfolio

Delen

Distributeur Exertis Benelux  is benoemd als officiële distributeur voor de Barco ClickShare Wireless Presentation- en ClickShare Conference-series. De benoeming start op 4 mei 2020 en voorraad is direct vanaf de lancering beschikbaar.

“ClickShare is oorspronkelijk ontwikkeld om de presentatieomgeving te verbeteren, de noodzaak voor meerdere kabels en adapters weg te nemen, gebruikersgemak te bieden en de samenwerking binnen de werkplek te verbeteren”, aldus een woordvoerder. “Het product maakt draadloze overdracht van inhoud op een veilige manier mogelijk met een klik op de knop of via de Barco-app, Airplay of Miracast.”

Onlangs heeft BARCO een nieuw product gelanceerd dat specifiek is gericht op videoconferentie, de ClickShare Conference. “Dit maakt draadloze connectiviteit met elk videoconferentiesysteem of platform mogelijk. De oplossingen zijn geschikt voor verschillende werkomgevingen, van ‘huddle rooms’ tot grote vergaderruimtes.”

De benoeming van Exertis in het huidige distributienetwerk in de Benelux stelt Barco volgens de woordvoerder in staat om een ​​gespecialiseerde distributiebenadering voort te zetten met uitstekende mogelijkheden om nieuwe routes naar de markt te creëren en nieuwe channelpartners te identificeren. “Dit zal beide partijen in staat stellen de markt te ontwikkelen, waardoor Barco meer dekking krijgt in de snel groeiende collaboratie – en conferentiesectoren.”

https://www.exertis.nl/merken/barco/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand