Home > Productnieuws > Interieurbeplanting > Groene scheidingswand

, ,

Groene scheidingswand

Delen

De Duitse projectmeubelfabrikant Brunner verrast met een groene scheidingswand. Volgens de woordvoerder is het nieuwe product Para Vert ‘super duurzaam’.

Het nieuwe modulaire design van Brunner geeft volgens de woordvoerder ‘een unieke twist’ aan de werkomgeving. Grote ruimtes kunnen er op subtiele wijze mee worden opgedeeld. “Of je nu werkzones of kleinere inspirerende zones wilt maken, je bent verzekerd van een positief binnenklimaat”, aldus het bedrijf over Para Vert.


Het product is leverbaar in drie module-maten, small, medium en large en kan geheel naar eigen inzicht opgebouwd en uitgebreid worden. Het product werd voor Brunner ontworpen door de Ippolito Fleitz Group.

www.brunner.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie