Home > Branche > Nieuws > Plexiglas schermen niet aan te slepen

,

Plexiglas schermen niet aan te slepen

Delen

Slimme ondernemers springen vliegensvlug in op een verrassende vraag. Zo is er een plotseling een enorme vraag naar spatschermen van plexiglas. Het bedrijf ‘Coronaglas’ biedt een oplossing. “Het loopt storm op de plexiglas markt. Dit soort spatschermen worden de nieuwe normaal.”

Een maand geleden begonnen de eerste aanvragen binnen te druppelen, nu loopt het storm. Zo ook bij Coronaglas.nl dat zich toespitst op de aanvraag. “In eerste instantie ging het vooral om standaardmaten met gaten in de bovenhoeken of staanders voor op balies”, zo laat Coronaglas weten. Maar nu komen er steeds meer aanvragen binnen voor plexiglas spatschermen op maat. “Men is zich aan het voorbereiden op de toekomst waarin dit soort platen heel normaal worden. Er worden nu oplossingen gezocht om schermen voor de langere termijn te plaatsen.”

De plexiglas platen markt loopt storm. “We krijgen elke dag meer en meer bestellingen,” aldus Coronaglas. “Gelukkig produceren we lokaal, dus we kunnen snel opschalen.” Daarnaast ziet het bedrijf dat veel bedrijven soortgelijke diensten aanbieden. “Alleen maar goed, dat drukt de prijs en zorgt ervoor dat we Nederland veilig houden!”

www.coronaglas.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie