Home > Branche > Nieuws > MaterialDistrict opnieuw uitgesteld

,

MaterialDistrict opnieuw uitgesteld

Delen

Een verrassing is het eigenlijk niet: MaterialDistrict is andermaal uitgesteld.

“Begin maart hebben we je geïnformeerd over onze moeilijke beslissing om MaterialDistrict Rotterdam 2020 vanwege het coronavirus te verplaatsen naar 23-25 juni aanstaande”, schrijft de organisatie van het materialen-evenement. Helaas maken de huidige corona-maatregelen het ook in juni onmogelijk het evenement te realiseren. “Daarom hebben we besloten MaterialDistrict Rotterdam opnieuw uit te stellen naar een nieuwe datum die we binnenkort bekend zullen maken.”

Dat het evenement zeker niet meer in 2020 zal plaatsvinden, werd duidelijk in een e-mail die kort na het vorige bericht verstuurd werd: “De eerstvolgende editie van MaterialDistrict Rotterdam zal in 2021 plaatsvinden.”

We houden u op de hoogte.

https://rotterdam.materialdistrict.nl/update-coronavirus/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie