Home > Productnieuws > Verlichting > Vermeulen Lichtarchitectuur gaat door

Vermeulen Lichtarchitectuur gaat door

Delen

Goed nieuws van Hendrik-Jan Vermeulen: zijn bedrijf Vermeulen Lichtarchitectuur gaat door. Het bedrijf wordt voortgezet door zijn dochter Deborah.

“Na 20 jaar is per 1 maart 2020 een einde gekomen aan Vermeulen Lichtarchitectuur”, schrijft hij op LinkedIn. Ruim driehonderd kerken zijn verlicht met het door Hendrik-Jan Vermeulen ontwikkelde lichtconcept ‘Clair-Lux’. “Een lichtconcept waar lichtbeleving het uitgangspunt is.”

“Dat hiermee een einde zou komen aan zóiets moois ging Deborah aan het hart. Investeringen in eigen ontwikkelde armaturen en de honderden prachtige referenties mochten voor haar niet verloren gaan. Dat heeft haar doen besluiten om met een eigen BV zelf aan de slag te gaan. Samen met haar vader doet ze dat, die als werknemer haar met raad en daad terzijde zal staan en zo aan haar nieuwe bedrijf verbonden zal blijven.”

Dit einde en het nieuwe begin, brengt geen ingrijpende veranderingen met zich mee, benadrukt Vermeulen. “Vanzelfsprekend is dat de naam van de onderneming en het KvK-nummer verandert. Vermeulen Lichtarchitectuur blijft werken met met het vaste team van adviseurs. Hierdoor blijft het mogelijk om de verlichtingsprojecten turnkey te verzorgen en onze opdrachtgevers de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren, zoals opdrachtgevers dat van ons gewend zijn.”

www.lichtindekerk.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie