Home > Branche > Nieuws > ‘Webinars’ van Zumtobel

,

‘Webinars’ van Zumtobel

Delen

Het is in deze tijden niet of nauwelijks mogelijk om elkaar te ontmoeten. Maar – zoals u weet – de moderne communicatietechnologie biedt uitkomst. Ook wanneer het gaat om kennisoverdracht. Bij Zumtobel weet men dit. Het verlichtingsbedrijf organiseert een serie ‘webinars’.

“Onderwijs en opleiding is al sinds decennia één van onze tradities. We delen graag onze kennis met u en breiden momenteel ons aanbod van Engelstalige gratis online trainingen uit onder de naam ‘Lights on’.”

Het betreft gratis webinars over verschillende onderwerpen. “Verwacht u aan informatieve webinars over alle toepassingen van onze merken acdc, Thorn en Zumtobel. Het aanbod varieert van de basiskennis over lichttechniek tot vakkennis in de toepassingen sport- en buitenverlichting, retail, industrie, onderwijs en kantoor.”

Op de websites Thorn.com en Zumtobel.com is een overzicht te vinden van alle aankomende webinars. “Door op de link van het desbetreffende webinar te klikken, krijgt een gedetailleerde beschrijving en kunt u zich direct registreren. Het aanbod wordt continu uitgebreid. Bekijk zeker eens onze webinar-kalender!”

Bekijk de webinar-opnames

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie