Home > Branche > Nieuws > ‘Quickscan’ voor anderhalvemeterkantoor

,

‘Quickscan’ voor anderhalvemeterkantoor

Delen

Het is een vervelende situatie waar we ons allemaal in bevinden. Maar voor de creativiteit is het niet noodzakelijkerwijs slecht. Overal zie je nieuwe initiatieven. The Rolling Stones brengen plotseling een nieuw nummer uit. En architectenbureau Heyligers d + p komt op de proppen met een ‘quickscan’ voor het ‘anderhalvemeterkantoor’.

“Hoe kunnen mensen op een veilige manier op kantoor werken zonder dat dit ingrijpende aanpassingen en hoge kosten met zich mee brengt?”, vraagt een woordvoerder van heyligers zich af. “De overheid roept op een plan te bedenken voor de 1,5 meter economie en het nieuwe fenomeen ‘social distancing’. Dit is een vraagstuk dat nog niet direct eenvoudig te beantwoorden is, reden waarom Heyligers d + p hier alvast voor u over heeft nagedacht.”

“Het stappenplan in onze ‘1,5 m Kantoor Quickscan‘ geeft een idee over welke strategie en onderwerpen wij mee kunnen denken vanuit onze expertise als interieur architect.”

https://h-dp.nl/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie