Inschrijving Daylight Award verlengd

De inschrijving voor de Dutch Daylight Award wordt verlengd. Dat meldt de organisatie van het evenement.reden is natuurlijk de huidige corona-gerelateerde omstandigheden.

De uitreiking van de Dutch Daylight Award 2020 wordt een half jaar uitgesteld. “De Award gaat dit jaar nog steeds door, maar met een wat langere doorlooptijd”, aldus een woordvoerder. “We nodigen architecten, lichtontwerpers, bouwtechnologen en daglichtliefhebbers uit om één of meerdere projecten in te zenden, waarin daglicht een prominente rol speelt.”

Dit betekent dat de uiterlijke inschrijfdatum nu 1 september 2020 is. “Oktober 2020 worden de genomineerde inschrijvingen bekendgemaakt; eind januari 2021 wordt de prijs uitgereikt op een inspirerende daglichtlocatie in Nederland, de locatie is bijna rond en belooft erg spectaculair te worden.”

De prijs is een initiatief van Dutch Daylight. Deze organisatie promoot optimale toepassing van daglicht in de gebouwde omgeving.

www.dutchdaylight.nl