Home > Productnieuws > Vloer, Wand & Plafond > Beschermend ‘voorarm scherm’

Beschermend ‘voorarm scherm’

Delen

We zullen er rekening mee moeten houden gedurende langere tijd in een op bescherming gefocuste maatschappij te moeten leven en werken. Niet vreemd dus, dat fabrikanten komen met producten, gericht op het minimaliseren van de kans op virus-overdracht. Neem FSB. De fabrikant van (onder meer) deurkrukken presenteert een speciale anti-virus ‘voorarm scherm’.

Wie is de leukste thuis? De deurkruk, want die geeft iedereen een hand. Dit flauwe oud-Hollandse grapje is opeens uiterst relevant in corona-tijden. Want een deurkruk wordt inderdaad door iedereen aangeraakt en is daarmee een potentiële virusverspreider van jewelste. Daarom komt fabrikant FSB op de markt met een product dat de verspreiding van corona (en andere toekomstige virussen) moet tegengaan.

Dankzij het ‘voorarm scherm’ kunnen deuren geopend en gesloten worden zonder de deurkruk aan te raken, zo stelt een woordvoerder van het bedrijf in een toelichting. Het scherm kan met behulp van een tweetal schroeven over de deurkruk worden aangebracht. Het scherm zorgt ervoor dat de deur geopend kan worden met de voorarm in plaats van met de hand. Het product is nu verkrijgbaar via de website van het bedrijf.

www.fsb.de

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie