Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Satelliet komt met corona-geïnspireerde productlijn

,

Satelliet komt met corona-geïnspireerde productlijn

Delen

Bijzonder productnieuws van Satelliet Meubelen. Het bedrijf komt met een productlijn die speciaal ontwikkeld is met het oog op de weer opstartende economie na de huidige coronacrisis. Het betreffen speciaal ontworpen schermen, bedoeld voor toepassin in (onder meer) de horeca.

In de afgelopen tijd heeft de horeca zijn veerkracht op bijzondere wijze laten zien, bijvoorbeld middels het vliegensvlug optuigen van afhaal- en bezorginitiatieven en drive-through oplossingen. “Ook de naderende periode, waarbij de deuren allemaal weer voorzichtig open mogen, moeten we allen alert blijven om de kans op besmetting minimaliseren”, aldus een woordvoerder van Satelliet Meubelen, voor wie de horeca en andere hospitality-omgevingen een belangrijke markt vormen.

“We snappen dat ondernemers het maximale uit hun aantal zitplaatsen willen halen. Dit is waarom wij onze klanten altijd proberen te inspireren tot creativiteit en effectiviteit. Vanuit deze gedachte is ook de ontwikkeling van een productlijn tussenschermen voor binnen en buiten ontstaan. Denk hierbij aan: praktisch, makkelijk verplaatsbaar, prijstechnisch interessant, aantrekkelijke vormgeving en een snelle levertijd.”

“Deze productlijn is ontwikkeld om ondernemers een slimme oplossing te bieden ten behoeve van de gastvrijheid in deze nieuwe werkelijkheid. De producten zijn toepasbaar in alle mogelijk denkbare situaties waar geborgenheid en het gevoel van bescherming verlangd worden. Maak kennis met InBetween – safer together – by Satelliet.”

www.satelliet.net

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie