Home > Productnieuws > Vloer, Wand & Plafond > Nieuw product MFlor

Nieuw product MFlor

Delen

De show must go on. MFlor introduceert – corona-crisis of geen corona-crisis – een nieuw product in de collectie: “Solcora Silence; sterk, comfortabel, zacht én stil”, aldus het bedrijf.

Solcora herbergt daarmee een nieuwe variant in de collectie rigid core designvloeren. “Deze collectie is voorzien van een geïntegreerde ondervloer, voor nog meer comfort en een geluidsreductie van maar liefst 10 dB. Met de komst van dit nieuwe product is ook de look en feel van het merk Solcora in lijn gebracht met de look en feel van MFlor, om de herkenbaarheid te vergroten.”

Solcora Silence is alles ineen, stelt de woordvoerder. “Voor extra comfort, is deze collectie voorzien van een geïntegreerde ondervloer. Hierdoor voelt de vloer nog warmer en comfortabeler aan en kan de vloer nog sneller geïnstalleerd worden dan je al van overige Solcora producten gewend bent. De ondervloer is immers al verwerkt in de vloer zelf.”

Bovendien beschikt Solcora Silence volgens MFlor over de unieke eigenschap dat een geluidsreductie van 10 dB behaald wordt, zoals vereist in de Nederlandse VVE-normen. “Deze resultaten worden onderbouwd door objectieve testrapporten van TÜV Rheinland (voorheen TNO). Solcora Silence is uitzonderlijk sterk, comfortabel zacht én stil.”

Solcora Silence wordt geïntroduceerd met de Silence Oak collectie. “Deze collectie is, net zoals de andere Solcora rigid core collecties, voorzien van een supersterke klikverbinding en kan zwevend gelegd worden. Daardoor kunnen de vloeren van Solcora gemakkelijk over een oneffen ondergrond worden gelegd, zonder (blijvende) aanpassingen aan de vloer; snel en eenvoudig.”

www.mflor.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie