Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Interieurfabrikanten produceren mondkapjes

,

Interieurfabrikanten produceren mondkapjes

Delen

In Nederland gebeurt het onder meer bij beddenfabrikant Auping. Maar ook in de VS zijn interieurfabrikanten overgestapt op de productie van mondkapjes voor de zorgsector. Het betreft onder meer Stylex en Dauphin. Dat meldt McMorrowReports.

“We zijn blij dat we de gemeenschap op deze manier kunnen dienen”, zegt Bruce Golden, CEO van het in New Jersey gevestigde Stylex, dat gespeciliseerd is in de productie van projectmeubilair.

Ook bij Dauphin in New Jersey is de productie razendsnel overgeschakeld op productie van mondkapjes. Materialen die normaal gesproken worden gebruikt voor de bekleding van lounge-meubilair worden nu door de werknemers gebruikt om mondkapjes van te naaien. Bovendien produceert Dauphin voorgesneden patronen, die door mensen zelf tot een werkzaam mondkapje genaaid kunnen worden.

https://www.mcmorrowreports.com/

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie