Home > Productnieuws > Interieurbeplanting > VHG: ‘Houd je aan protocol’

VHG: ‘Houd je aan protocol’

Delen

Branchevereniging VHG roept groenbedrijven op zich te houden aan de voorzorgsmaatregelen uit het VHG-protocol ‘Samen veilig doorwerken’, zodat het werk in deze tijd van corona door kan gaan.

VHG-directeur Egbert Roozen: “Sinds eind vorige week ontvangen we regelmatig telefoontjes van groenbedrijven die door de politie staande zijn gehouden. Er wordt controle uitgevoerd op dat er tijdens vervoer 1,5 meter afstand tussen medewerkers in acht wordt genomen. Graag waarschuw ik hiervoor. VHG heeft het protocol van ‘Samen veilig doorwerken’ uitgewerkt in een praktisch handvat, waarin precies staat beschreven welke voorzorgsmaatregelen tijdens vervoer en de uitvoering van werk genomen moeten worden. Het protocol is te downloaden vanaf onze website: https://www.vhg.org/media/rtf/Actueel__Agenda/20200402_VHG_Afstand_Bewaren_Tijdens_Werk-DEF.pdf. Zowel leden als niet-leden van VHG kunnen gebruik maken van deze service.”

Roozen benadrukt de bijzondere situatie voor de groene branche. “Op dit moment liggen veel economische activiteiten compleet stil. Wij mogen van geluk spreken, dat de meeste groenbedrijven onder de gegeven omstandigheden nog kunnen doorwerken. Laten we er samen voor zorgen, dat dat zo blijft. Houd je aan het VHG-protocol en neem voorzorgsmaatregelen. Zo komen we samen deze crisis door!”

www.vhg.org

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand