Home > Overig nieuws > Circulaire lijn van BakkerElkhuizen

,

Circulaire lijn van BakkerElkhuizen

Delen

BakkerElkhuizen presenteert een circulaire productlijn. De producten zijn gemaakt van ‘oceaanplastic’.

“We beseffen dat de gevolgen van het coronavirus (COVID-19) een grote impact heeft op veel bedrijven”, aldus een woordvoerder. “Ons team doet er alles aan om de service en support die u van ons gewend bent te continueren. Vandaar dat we de introductie van de circulaire productlijn, gemaakt van gerecyclede plastic flessen vandaag voortzetten.”

Het motto voor deze introductie is: ‘Wilt u ook invulling geven aan duurzaamheid en circulariteit? Laten we samen de oceaan schoonmaken’. De productlijn bestaat uit een serie ergonomische producten, waaronder laptopstandaards en document holders. “We volgen de 3 R’s: ‘Reducing afval, Re-using producten en Recycling materialen’. Dit zijn de opties die als eerste moeten worden overwogen wanneer we proberen de ecologische voetafdruk van onze organisaties te verkleinen.”

De producten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. “Standaard hebben we lichtgrijs en groen in ons assortiment. Voor andere kleuren komen we graag met u in contact.”

Afhankelijk van de kleur is ongeveer 60 procent van het gebruikte materiaal in de circulaire producten afkomstig van gerecycled materiaal. “Het nieuw gemaakte product is echter 100 procent recyclebaar, zelfs de schroeven.”

BakkerElkhuizen benadrukt dat geen compromissen gedaan zijn voor de benodigde eigenschappen als draagkracht. “Ook deze producten zijn net als acrylaat dus erg sterk.”

www.bakkerelkhuizen.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie