Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Nieuwe AT-variant van Wilkhahn

,

Nieuwe AT-variant van Wilkhahn

Delen

Zo goed en zo kwaad als het gaat draait de wereld – ook in coronatijden – gewoon door. Wilkhahn presenteert bijvoorbeeld een nieuwe variant van de bureaustoel AT. Het model is vanaf mei 2020 ook leverbaar met een mesh – transparente – rug.

 

In 2019 is de derde Wilkhahn 3D synchroon bureaustoel geïntroduceerd: de AT. Het betreft een van de drie 3D synchroonbureaustoelen van Wilkhahn (naast de IN en de ON) die alle zijn uitgevoerd met de zogenoemde Trimension-techniek, een patent van Wilkhahn.

“De AT bureaustoel heeft drie patenten”, aldus de wooerdvoerder. “De Trimension 3D synchroon techniek, het patent lock aan de achterzijde van de rug, waardoor de zit -/ rugschaal snel en eenvoudig uitgewisseld kan worden naar bijvoorbeeld hogere of vervangende ruggen, en een handmatige gewicht instelling die snel en eenvoudig afneembaar is waarna de AT overgaat in een automatische gewicht instelling.”

De AT werd vorig jaar al uitgebreid met de ESP (Elevated Seat Postion) variant, waarbij de stoel ook toegepast kan worden als zit-/sta oplossing, met een zithoogte van 42 tot 62 centimeter. “Het programma AT krijgt een derde uitbreiding: de mesh rug voor de middelhoge rug. Deze mesh wordt in zes kleuren geïntroduceerd en is voor 80 procent van recycled polyester.”

De AT werd in 2019 bekroond als het beste kantoorinrichtingproduct in Duitsland. Dit jaar is de AT winnaar van de German Design Award 2020.

www.wilkhahn.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie