Home > Branche > Nieuws > Goede cijfers van Dura Vermeer

,

Goede cijfers van Dura Vermeer

Delen

Even een bericht over het pré-coronatijdperk Dura Vermeer meldt dat het in 2019 zeer goed geboerd heeft. Het bouwconcern zag in 2019 de bedrijfsopbrengsten met ruim 12 procent verbeteren en het nettoresultaat steeg met 38 procent.

“We zijn trots op de behaalde resultaten in het voorbije jaar. Onze ambities zijn én blijven echter hoog. Wij willen met onze innovatieve toepassingen blijvend vooroplopen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en moderne arbeidsrelaties”, aldus Job Dura, voorzitter Raad van Bestuur.

Dura Vermeer heeft in het afgelopen jaar volop geïnvesteerd in haar vernieuwingsambities digitalisering, duurzaamheid en innovatie. Dit heeft onder meer geleid tot het ontwikkelen van circulaire concepten (De Circulaire Weg, verlichting ‘as a service’), het experimenteren en toepassen van bio-based materialen, de elektrificatie van materieel en het ontwikkelen van digitale oplossingen voor onder meer het uitvoeren van drone-inspecties, de inzet van virtual reality en apps voor kopers en huurders. Ook is een volgende stap gezet in virtueel bouwen met BIM met de introductie van de ontwerpmethodiek Generative Design en de inzet van scaled robotics (BIM-robotmobiel).

www.duravermeer.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand