Home > Branche > Nieuws > Taskforce van WELL tegen corona

,

Taskforce van WELL tegen corona

Delen

WELL, de organisatie achter het ‘gezondheidscertificaat’ dat de laatste jaren de nodige bekendheid heeft vergaard in de vastygoedsector, kondigt de oprichting aan van een taskforce, die zich gaat buigen over de vraag hoe gebouwen de opmars van virussen als het huidige Covid-19 kan stuiten.

Concreet gaat de taskforce zich volgens een woordvoerder bezighouden met het definiëren van de kritische rol die gebouwen, oerganisaties en gemeenschappen spelen op het gebied van onder meer preventie, weerbaarheid en herstel.

De taskforce wordt gevormd door Risa Lavizzo-Mourey (voormailig CEO van de Robert Wood Johnson Foundation en professor aan de University of Pennsylvania), Jonathan Fielding (professor aan de UCLA en voormalig directeur van het Los Angeles County Department of Public Health), Richard Carmona (de zeventien Surgeon General of the United States en professor aan de University of Arizona) en Joseph Allen (assistant professor en directeur van het Healthy Buildings program van Harvard’s T.H. Chan School of Public Health).

Voorts zal de werkgroep bestaan uit experts op het gebied van volksgezondheid, overheidsfunctionarissen, academici, architecten, ontwerpers en vastgoedmensen.

www.wellcertified.com

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie