Home > Branche > Nieuws > Bureaustoel Service van Rever

,

Bureaustoel Service van Rever

Delen

Rever helpt thuiswerkers met de Bureaustoel Service. “Wij halen de bureaustoelen bij jou op kantoor op en bezorgen deze bij jouw medewerkers thuis. Een service aan je medewerkers waarmee je een win-win situatie creëert.”

“Door mensen op een goede stoel te laten werken, voorkom je dat iedereen over een paar weken met rug-, nek-, en schouderklachten terugkomt op kantoor.”

“Ten tijde van deze bijzondere situatie rondom de bestrijding van het coronavirus waarbij de kantoren noodgedwongen gesloten zijn en iedereen thuis aan het werk is, bieden wij deze actie aan als service, dat wil zeggen: tegen kostprijs. Wij willen bedrijven gewoon helpen, omdat wij weten hoeveel verschil goed zitten kan maken in ieders gezondheid en productiviteit. Het is ook nog eens duurzaam & verantwoord: er hoeven geen nieuwe stoelen aangeschaft te worden, die na deze periode wellicht weer ongebruikt thuis staan.”

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie