Home > Branche > Hybride werken > Hahebo biedt ergonomische stoelen voor de thuiswerkplek

,

Hahebo biedt ergonomische stoelen voor de thuiswerkplek

Delen

We berichtten er al eerder over: de vaak bedenkelijke ergonomische status van de gemiddelde thuiswerkplek. Om dit probleem op te lossen komt Hahebo met een speciale verhuuractie van ergonomische bureaustoelen.

“Als projectinrichter en leverancier van kantoormeubilair zijn we bezorgd om het thuiswerken”, aldus Hahebo. “Op kantoor gelden strikte normen voor kantoormeubilair. Maar thuis, gelden die normen daar ook? Die vraag wordt ons dagelijks meermaals gesteld. Een week op een eetkamerstoel is nog wel te overbruggen. Maar als het advies van sociale onthouding langer aanhoudt, en daar lijkt het echt wel op, volstaat die eetkamertafel en -stoel niet meer. Het is dan wachten op een nieuwe golf van fysieke klachten in het bewegingsapparaat.”

“Hahebo neemt haar verantwoordelijkheid en probeert samen met u rugklachten voor thuiswerkers te voorkomen.” Het bedrijf verhuurt tijdens de corona-crisis gebruikte bureaustoelen voor thuisgebruik. “Voor een vast bedrag van 10,00 euro per stoel (excl. BTW) per week. Bezorgen en ophalen doen we voor 70,00 euro per bureaustoel. Gratis afhalen in ons magazijn in Beugen is ook mogelijk. Wilt u toch liever kopen? Dat kan ook. Wanneer u via onze webshop (www.hahebo.nl) een bureaustoel en/of een bureau koopt, krijgt u 20 procent korting.”

www.hahebo.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie