Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Design District 2020 gaat niet door

Design District 2020 gaat niet door

Delen

Design District 2020 gaat niet door. Als gevolg van de coronacrisis acht de organisatie het niet verstandig om de beurs in de Van Nelle Fabriek dit jaar te houden.

“De afgelopen weken hadden we de hoop dat begin juni de situatie in Nederland rondom de uitbraak van het Coronavirus weer beurswaardig zou zijn, maar helaas ziet dat er niet naar uit. Daarom hebben we besloten Design District 2020 op 3-4-5 juni niet door te laten gaan.”

“We verwachten dat de maatregelen van de overheid na 6 april niet zomaar allemaal opgeheven zijn, en dat het bij elkaar brengen van duizenden bezoekers de komende maanden nog niet verantwoord is. Alle deelnemers en leveranciers zijn inmiddels geïnformeerd, en gelukkig is er veel begrip en steun voor de lastige en teleurstellende beslissing om Design District naar volgend jaar te verplaatsen.”

De eerstvolgende editie van de beurs zal nu plaatsvinden in 2021. “Alle gemaakte plannen schuiven we door naar volgend jaar, en dan maken we er begin juni 2021 samen met de deelnemers een feestelijk weerzien van! We hopen jullie allemaal dan weer in goede gezondheid te zien.”

www.designdistrict.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand