Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Vepa op volle kracht door

,

Vepa op volle kracht door

Delen

We worden op de redactie van Inside Information momenteel overspoeld met berichten van bedrijven die ons en de rest van de markt willen informeren over de voortgang in deze vreemde tijden. Zo ook Vepa. Het bedrijf uit Hoogeveen geeft aan dat het ondanks de coronacrisis op volle kracht blijft doorwerken.

“De huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus vragen om flexibiliteit en aanpassingsvermogen”, aldus de woordvoerder. “Dat heeft ook in onze organisatie geleid tot een aangepaste manier van werken en maatregelen. Het vraagt van ons allemaal een professionele houding om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.”
Vepa blijft volop leveren en bereikbaar. “Vepa heeft de volgende stappen genomen om de gevolgen van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken en onze economie zo goed mogelijk draaiende te houden:

  • Uiteraard volgen wij alle voorschriften van het RIVM, actualiseren wij deze dagelijks en doen wij aan risicospreiding. Afdelingen worden gescheiden, werkplekken verruimd, mensen werken waar mogelijk thuis, de kantine is gesloten, pauzes worden op de afdelingen gehouden, etc.
  • Zowel telefonisch als per mail zijn wij gewoon bereikbaar.
  • Alle afdelingen van Vepa, dus ook de productie, blijven vooralsnog volledig operationeel.
  • Onze showroom in Hoogeveen is open. Bezoeken kan alleen op afspraak. Toegang tot kantoor en fabriek is niet mogelijk.
  • Omdat showroombezoek alleen door de Verkoop Buitendienst wordt ontvangen, vragen wij u tijdig telefonisch een afspraak te maken.
  • Levering van uw meubilair blijven we op de gebruikelijke wijze uitvoeren. Gelden er bij u, bovenop de algemeen geldende maatregelen van het RIVM, aanvullende maatregelen, laat het ons dan even weten. Onze chauffeurs kunnen hier dan rekening mee houden.”

“We weten op dit moment natuurlijk niet hoe de maatregelen van overheidswege zich ontwikkelen. Indien we genoodzaakt zijn aanvullende maatregelen te nemen die gevolgen hebben voor u, dan laten we dat uiteraard weten.”
www.vepa.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie