Home > Branche > Nieuws > Maximale ondersteuning van Forbo

,

Maximale ondersteuning van Forbo

Delen

Op 15 maart heeft de Nederlandse regering de maatregelen in het kader van het coronavirus aangescherpt. Ook Forbo Flooring Systems neemt haar verantwoordelijkheid om verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan, volgens de richtlijnen, uitgegeven door het RIVM. “De gezondheid, veiligheid en het welzijn van u als onze klant en onze medewerkers staan voorop.”

Forbo Flooring Systems geeft gehoor aan de oproep om werknemers zoveel mogelijk thuis te laten werken. “Onze werknemers hebben thuis alle middelen tot hun beschikking om u volledig van dienst te zijn. We maken waar mogelijk gebruik van technische communicatiemiddelen, zoals Skype. Wanneer een afspraak fysiek door moet gaan, volgen wij de richtlijnen die zijn afgegeven, zoals afstand houden, regelmatig handen wassen en geen verkoudheidsklachten of koorts hebben.”

“Forbo ontwerpt en produceert bijna al haar vloeren in Nederland en we hebben voldoende product op voorraad om aan de vraag te voldoen. Met forbOnline, onze online webshop, zijn we voor rechtstreeks kopende klanten 24/7 bereikbaar voor het direct plaatsen van orders, het inzien van voorraden en track&trace van uw order.”

“We zullen u maximaal ondersteunen. Onze werknemers hebben de kennis, ervaring, vakmanschap en passie om u maximaal te blijven ondersteunen in deze onzekere tijden. Onze afdelingen Customer Services en Techniek en Opleiding blijven bereikbaar voor al uw vragen, orders, leveringen en gewenste service.”

“Om eventuele risico’s te beperken, hebben wij besloten om per direct bezoek aan onze sites op te schorten tot nader order. Uw accountmanager blijft beschikbaar om samen met u, bij voorkeur via mail, telefoon of Skype, de ideale vloeroplossing te realiseren.”

“Onze website blijft actueel en bevat de meest recente informatie. Op onze website vindt u alle informatie over onze producten en segmenten. Tevens kunt u direct en eenvoudig vanuit de productzoeker stalen aanvragen voor uw project. Onze verbeterde vloerplanner is een geweldig hulpmiddel voor alle architecten, planners en eindgebruikers. Nieuw is de mogelijkheid om gratis uw eigen afbeeldingen te uploaden en zo alle vloeropties die Forbo in haar portfolio heeft in die foto te plaatsen.”

“Wij zullen al het mogelijke doen om u te blijven ondersteunen en de service te verlenen die u van ons gewend bent. Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via uw accountmanager of via [email protected]. Wij houden u op de hoogte van eventuele wijzigingen.”

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie