Home > Branche > Nieuws > Branchevereniging VHG helpt bij corona-vragen

,

Branchevereniging VHG helpt bij corona-vragen

Delen

Vanaf deze week kunnen ondernemers in de groene sector – ook wanneer zij niet zijn aangesloten bij Branchevereniging VHG – bij de VHG-Ondernemershelpdesk terecht met vragen over corona. VHG neemt hiermee het voortouw om de gehele sector zo goed mogelijk door deze crisis heen te loodsen.

VHG-directeur Egbert Roozen: “Heel Nederland is nu in de greep van het corona-virus. Ook ondernemers in onze sector hebben op allerlei manieren met dit virus te maken. Zij zitten met tal van vragen. Zoals; welke maatregelen kan ik nemen om mijn bedrijf onder de gegeven omstandigheden door te laten draaien? Hoe ziet een noodplan eruit? Wat betekent dit voor mijn medewerkers? Wat moet ik communiceren met mijn klanten? Wat kan ik doen als ik ineens minder werk heb? Hoe moet ik, in het uiterste geval, arbeidstijdverkorting aanvragen? Bij onze Ondernemershelpdesk komen hierover veel vragen binnen. We hebben intussen veel informatie en handvatten beschikbaar om op al deze vragen een antwoord te bieden.”

VHG heeft op zijn website www.vhg.org een aparte rubriek aangemaakt met vragen en antwoorden en allerlei handige tools. Via nieuwsbrieven ontvangen de aangesloten leden een regelmatige update met de actuele inzichten en veel gestelde vragen. De Ondernemershelpdesk is telefonisch (telefoon (030) 659 55 50) en per e-mail ([email protected]) bereikbaar. Egbert Roozen: “Deze corona-crisis is ongekend. Als VHG staan wij voor onze groene sector en willen wij ondernemers een flinke steun in de rug geven om deze onzekere tijd door te komen. We maken ons er met de juiste ondersteuning en informatievoorziening sterk voor dat dat gaat lukken. Neem daarom contact met ons op en stel gerust je vragen!”

Branchevereniging VHG behartigt de belangen van de ondernemers in het groen. Bij VHG zijn in totaal 1.100 bedrijven aangesloten. Zij zijn actief in de aanleg en het onderhoud van particuliere tuinen, openbaar groen, dak- en gevelbegroening, interieurbeplanting en als boomspecialist. VHG wil namens de branche de gesprekspartner zijn die maatschappelijke en economische meerwaarde van groen onder de aandacht brengt bij politiek, institutionele partijen en burgers. De branche streeft maatschappelijk verantwoord ondernemen na en levert met haar diensten een bijdrage aan de kwaliteit van de leefomgeving en de gezondheid van mensen. VHG legt vanuit dat oogpunt ‘de groene verbindingen’ naar mens en maatschappij.

www.vhg.org

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie