Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Italiaanse fabrikanten over corona

,

Italiaanse fabrikanten over corona

Delen

Het is vooralsnog het zwaarst getroffen land in Europa. Niet vreemd dus, dat bedrijven uit Italië de markt informeren over de gevolgen van het coronavirus. Zo hebben de Italiaanse fabrikanten Bralco, Kastel en Luxy statements verstuurd betreffende de ontwikkelingen.

“De fabrikanten geven aan dat de productieprocessen volledig actief zijn”, aldus de Nederlandse agent Elros. “Er zijn geen gevallen van het coronavirus geconstateerd en ze houden zich strikt aan de voorschriften van zowel de World Health Organization (WHO) als de Italiaanse regering. Tevens zijn er geen beperkingen in de verschepingen en heeft de WHO aangegeven dat het veilig is om goederen te ontvangen vanuit Italië.”

www.elros.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie

Gratis abonneren op onze nieuwsbrief?

  • Ontvang het laatste nieuws
  • Bekijk exclusieve content
  • Blijf op de hoogte van de laatste events
  • Onze nieuwsbrief verschijnt 2 keer per maand