Home > Productnieuws > Kantoor- & Projectmeubilair > Aanvullende info ACP over corona-maatregelen

,

Aanvullende info ACP over corona-maatregelen

Delen

ACP International uit Dronten was zo ongeveer de eerste onderneming in de branche die relaties informeerde over mogelijke gevolgen van het corona-virus, dat op dat moment nog vooral in China woekerde (zie dit artikel). De bekende leverancier van (onder meer) bureaustoelonderdelen en gasveren komt nu met aanvullende informatie.

Naar aanleiding van de maartregelen van de regering laat ACP weten te gaan werken in kleine groepjes. “Hierdoor kunt u de komende tijd te maken krijgen met onderbezetting op kantoor en in ons magazijn”, aldus directeur Barend Jan Kroese. “Het kan soms wat langer duren voordat u een bevestiging ontvangt of voordat uw order uitgeleverd wordt. Daarnaast kan het ook voorkomen dat u een collega aan de telefoon krijgt die thuis werkt en u misschien niet direct van een antwoord kan voorzien.”

“Chauffeurs worden verzocht zelf goederen bij ons te laden en te lossen”, vervolgt de ACP-directeur. “Dit gaat voorlopig gewoon door. Wij raden aan persoonlijk contact zo veel mogelijk te vermijden en geen gebruik te maken van de kantine/wachtruimte en het toilet. Bezoek van klanten en vertegenwoordigers aan ons adres is per ommegaande niet meer mogelijk. Ook zullen onze verkopers voorlopig geen klanten meer bezoeken.”

“Zoals u van ons gewend bent zullen wij er alles aan doen om ons werk zo goed mogelijk uit te blijven voeren, al is dat op een iets andere manier dan dat u van ons gewend bent. Wij vragen om uw begrip voor deze bijzondere situatie en wensen u eveneens sterkte. Tot slot merk ik op dat wij de richtlijnen van het RIVM volgen en dat bovengenoemde maatregelen in elk geval gelden tot 6 april.”

www.acpi.nl

Delen

Aanmelden nieuwsbrief


Onze sponsors

Laatste editie